RSS

Liberec – Ceske Budejovice

08 mart.

QF serie, şi se aşteaptă să fie egalitate între aceste două echipe.

Budejovice este echipă bună defensivă, şi defensiv minte. De asemenea, partea lor este puternica defensiva lor portar J. Kovar, care este standardul ceh jucator echipa naţională.

În atac ei nu sunt prea puternic, in ultimele meciuri leauge 10, nu au scor mai mult de 2 goluri, în timp regulate, în nici una dintre ele. În luna februarie au fost mai ales în probleme cu realizarea, în ultimele 6 meciuri au marcat mai puţin de 2 în toate jocurile, cu excepţia ultimul joc în care au marcat 2 goluri.

Ceea ce îngrijorează-le mai mult despre atacul lor este un prejudiciu de Lukas Kveton care este atacator lor de top, golgheterul formă constantă şi realisator PowerPlay. El a rănit înainte de câteva zile şi va fi cu siguranţă afară. De asemenea, el este leftie şi va fi greu să înlocuiască în joc de echipa, lipsă de important.
Liberec in atac se bazează foarte mult pe căpitanul lor, şi cel mai bun marcator Petr Nedved, dar Budejovice de apărare vor fi concentrate în special să-l oprească şi va şti să-l oprească.

Aceste două echipe au jucat de 4 ori în acest sezon. Doar prima data a fost mai mult de 5 goluri, în luna octombrie 04:02, la Liberec. Doilea joc din Liberec a fost de 1:3 victorie pentru Budejovice, şi matchup trecut a fost de 5,2. În Budejovice 1:1 în timpul regulamentar.
Cu toate circumstanţele, în temeiul aici este foarte posibil.

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe martie 8, 2012 în Pronosticuri Hochei

 

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: