RSS

Toronto Marlies – Binghamton Senators

07 mart.

Au existat unele mişcări în ambele echipe în special în apărare. Marlies Toronto trimis Mark Owuya care a fost pe net de 17 jocuri şi a permis% 2.07 goluri pe meci, în locul lui este din nou Rynnäs Jussi, care în acest sezon a jucat 16 meciuri şi a permis% 2.57 goluri pe meci. Dar, cel mai probabil de pe net in seara asta va fi Ben Scrivens cel mai experimentat, care a jucat 8 jocuri pentru frunzele din NHL. Jocurile lui în Marlies sunt întotdeauna iesit cu multe goluri. Dacă am sa numit unele dintre ultimele meciuri, când a jucat: 4-1 victorie peste Monsters, victorie 5-4 pe OT împotriva Rampage, 4-3 cu Rochester şi cu acelaşi rezultat 5-2 câştiga peste încălzeşte şi Crunch. Probleme cu un pic cu Marlies linie de aparare canta un alt defenseman la o priza de putere de la ECHL Chicago Express, Drew Paris. El se juca deja 21 joc pentru Marlies, unde a marcat o ajută şi un alt scop.

Senatorii sunt, de asemenea, cu mişcări goaltenders Robin Lehner va sta de el net după Ben Episcopul a fost chemat la Otawa şi McKenna, Mike nu este încă pe deplin recupera de la prejudiciu. Comparaţi aceste trei oferte, Lehner este cea mai slabă senatorilor, astfel de constatare cu mai multe dificultăţi în această parte a sezonului. Binghampton a pierdut două jocuri la rând de la 5-2 şi 3-0 Calotele de gheata de urşi, care a fost de aşteptat. Dar a făcut unele jocuri bune şi câştigătoare Crunch 5-2 victorie surpriza la domiciliu pe liderii de Atlantic Division Calotele de gheata cu 5-1.

Acest lucru va fi reuniunea lor a doua şi ultima din acest sezon, după Marlies a câştigat, în primul cu 3-2. Eu cred că va fi un meci aproape, si Toronto, va încerca să câştige cât mai au nevoie de puncte pentru a intra în valoare de playoff, dar cu care se confruntă Sentaros, care sunt una dintre cele mai grave echipe in acest sezon, dar campionii de anul trecut poate fi întotdeauna imprevizibil şi Sper să văd goluri în ambele părţi.

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe martie 7, 2012 în Pronosticuri Hochei

 

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: