RSS

SKA St. Petersburg – CSKA Moscow

06 mart.

SKA St Petersburg va termina treaba lor de astăzi şi se va califica pentru următoarea rundă.Echipa este în prezent lider cu victorii 3:1 peste CSKA Moscova în această rundă, prima şi a playoff-ului de astăzi, la arena lor, ei nu vor face nici o greseala.

Seria a început cu două jocuri de acasă pentru SKA, în cazul în care echipa a fost de neoprit şi bate CSKA Moscova, cu 4:1 şi 7:1. După ce că cele două jocuri de la Moscova a terminat cu o remiză (prima a fost câştigat de ŢSKA după-a lungul timpului şi al doilea de SKA, de asemenea, cu peste timp).

SKA a terminat pe primul loc în sezonul regulat, în Conferinţa de Vest şi echipa a reuşit să-şi piardă doar sase din jocurile lor de origine 28.

CSKA pe de altă parte terminat de opt ani şi a fost ultima echipă din Occident, care se face la playoffs.Echipa a câştigat doar şapte din cele 27 de jocuri lor de deplasare în acest sezon în liga.

SKA este în prezent pe un termen de opt victorii direct acasă şi în şapte dintre ele echipei bate adversarul lor cu cel puţin două goluri diferenţă.

SKA a castigat toate cele patru jocuri de acasă, împotriva CSKA Moscova în acest sezon şi în toate cele patru le-au bătut cu o diferenţă de două sau mai multe goluri.

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe martie 6, 2012 în Pronosticuri Hochei

 

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: